Mire való a senpai.hu website?
A senpai.hu egy webshop, ahol könnyen és gyorsan megrendelheted a kedvenc képzésedet távoktatásként.
Mit jelent az, hogy távoktatásként?
A távoktatás az oktatás egy olyan formája, ahol a tanár és a diák nem egy helyen vannak. A hallgató a képzési idő nagyobbik részében egyedül, önállóan tanul, kisebb részében pedig konzultációkon vesz rész. Forrás: Wikipedia.org
Milyen típusú képzéseitek vannak?
A senpai.hu-n jelenleg csak az Inbound Marketing Akadémia, a 10 modulos képzés érhető el.
Mit tartalmaz a távoktatásos képzés?
Videó előadások
Audió előadások
Letölthető prezentációkat
Oktatási segédletek és minták
Hasznos linkek
Support fórum
Skype konzultációk
Mindez akár táblagépen vagy mobilon
Kik a tutorok?
A képzések nagy részében Damjanovich Nebojsa a tutor, azaz Senpai, de vendégelőadók is vannak, akik jól ismert és elismert specialisták, mindenki a saját területén.
A megrendelt képzést meddig használhatom?
Minden képzés 10 hónapig elérhető. A képzés befejezése közeledtével értesítést fogsz kapni, hogy mennyi időd maradt még.
Milyen jellegű a távoktatásotok?
A távoktatásunkban az egyik lényeges pontot a videó-előadások képezik (prezentációk hang alámondással). Ezt támogatják minden témánál további letölthető oktatási anyagok (előadás, hang, videó, oktatási anyagok…). Az oktatás menetét a Senpai figyeli és perszonalizált üzenetekkel támogat. Ezt szolgálja a havi egy csoportos Skype konzultáció is.
A távoktatás milyen rendszerben történik?
Senpai.hu a világ legismertebb e-learning rendszerét használja, a moodle.org-ot.
Tetszik! Hogyan rendelhetem meg?
Minden képzés bemutató oldalán megtalálod a “Megrendelem” gombot. Ezután, mint bármelyik webshopban megrendelheted a képzést. A fizetés online, azaz bankkártyával történik. Kifizetheted egyösszegben, ebben az esetben az egyszeri díj 133.858 Ft (Bruttó 170.000 Ft), de akár 10 részletre is rendelheted meg a képzést. Ebben az esetben a díj 14.961 Ft (Bruttó 19.000 Ft) / 10 hónap. FIGYELEM! A senpai.hu-t az Adplanky Inc. Amerikában bejegyzett cég üzemelteti. E szerint az EU ÁFA törvényeknek megfelelően magyar cégek ÁFA nélküli összeget fizetnek megrendelés során, magánszemélyek sajnos, a bruttó összeget.
Nem találom kérdést, amit feltennék nektek. Kérdezhetek?
Természetesen! support@senpai.hu