Ügyfélszerzési mentor program kiscégeknek

160.000 Ft (Bruttó 203.200 Ft)

2018. január 31-ig a program kedvezményesen megrendelhető
130.000.- Ft+ÁFA/hónap díjban. Február 1-től a díj már 160.000.- Ft+ÁFA/hónap lesz. A program 6 hónapig tart.

Leírás

A program tartalma:

MENTORING – 6 hónapon át, heti rendszerességgel megtanítalak marketinggel ügyfeleket szerezni. Ez azt jelent, hogy együtt fogunk dolgozni a marketing feladatokon. A te sikered az én sikerem lesz

TÁVOKTATÁS – Minden résztvevő ingyen megkapja az Inbound Marketing Akadémia távoktatást 170.000.- Ft értékben. Ez egy unikális képzés, aminek 2014 óta töretlen a sikere

KIVITELEZÉS – Nem gond, ha nincs megfelelő kiviteleződ, majd kapsz tőlem minden területre pár tippet. Ne félj, csak kipróbált marketing partnereket fogok kínálni neked, akikkel több éve dolgozok együtt

GARANCIA – Minden program résztvevője személyre szabott garanciákat kap a kitűzött célnak megfelelően. Amennyiben nem vagy elégedett az együttműködésünkkel, bármikor kiléphetsz a programból

HATÁRIDŐ – A program 6 hónapig tart, a jelentkezési határidő február 15. és március 1-én indul

EARLY-BIRD – 2018. január 31-ig a program kedvezményesen megrendelhető 130.000.- Ft+ÁFA/hónap díjban

Amikor megismerkedtünk, nem volt marketingesem, a cégemnek csak egy bemutatkozó website-ja volt. Ma, Nebojsának köszönhetően, a marketing erős támogatást nyújt az értékesítésnek, amivel sikerült jelentősen növelnünk a bevételeinket! – Rézmány Attila, Cady Trade ’95 Kft.

A program elvégzése után

 • képes leszel marketinggel módszeresen ügyfeleket szerezni
 • át fogod látni a marketing adta lehetőségeidet és könnyedén fogod maximalizálni az eredményeket
 • meg fogod érteni, hogyan lehet az értékesítést támogatni marketinggel
 • tudni fogod ellenőrízni a marketingesedet és/vagy a marketing kivitelező partnereidet
 • a modern marketing automatizálási technikák használatával több időd marad a családodra

“Ez nekem való?”

Ha kiscég tulajdonosa vagy és úgy érzed, hogy “marketing súgógépre” van szükséged, akkor jelentkezz a 6 hónapos mentoring programra.

 • Kevés az időd marketingre, nem tudod ellenőrizni a marketing projekteket, átvernek a marketing cégek és a sima képzések már nem hatékonyak?
 • Úgy érzed melletted kell, hogy legyen valaki, aki megmutatja a helyes irányt, azonnali segítséget nyújt és eredményorientált?
 • Ne keress tovább! JELENTKEZZ A 6 HÓNAPOS “ÜGYFÉLSZERZÉSI MENTOR” PROGRAMOMBA!

“Mit kapok a pénzemért?”

A 6 hónapos díjban benne van:

 1. Inbound Marketing Akadémia távoktatás, melynek értéke 170.000.- Ft.
 2. Személyes mentoring akár heti szinten. Ez történhet személyesen, telefonon, emailben vagy skype-on.
 3. Külső, marketing kivitelező cégek, szoftverek és megoldások javasolása.
 4. Havi riport az elvégzet és tervezett együttműködésünkről.
 5. Online marketing stratégia meghatározása/kiegészítése.

“Milyen témákat tartalmaz a távoktatásos képzés?”

Az Inbound Marketing Akadémia távoktatásos képzés önállóan is megrendelhető, a tartalmáról és a részletekről itt olvashatsz bővebben.

Korábban már próbálgattam az inbound marketing elemeket, de ez a képzés döbbentett rá, hogy rohadtul nem elég, hogy csak egyes elemeket próbálgatsz, mert ha ezt az egész inbound marketing folyamatot nem viszed végig, akkor nem történik semmi. – Mozsik Tibor, Invitel

Én leszek a mentorod

A nevem Damjanovich Nebojsa

2001 óta tanácsadóként és trénerként dolgozom, közben 2 évet multinacionális cégeknél töltöttem.
2011-ben az allegroup.hu-nál és 2013-ban a Grey Budapestnél.

Eddigi referenciáim:
TELECOM: Microsoft, Magyar Telekom, Vodafone, NOKIA, HP
PÉNZÜGY: Raiffeisen Bank, OTP Bank, Aegon, Allianz, CLB, Netrisk.hu
PHARMA: Sanofi-Aventis, Merck, GlaxoSmithKline, Bayer, Richter Gedeon, Teva Magyarország, AstraZeneca, Lilly
VEGYES: Sodexo, GE Lighting, DHL, UPC, Air France, Tele-Data, Office Depot, Syngenta, Schibsted, Sanoma Budapest, Inform Média and Lapcom

Igen, 17 év alatt leginkább multi cégeknek dolgoztam, de azért voltak KKV-k is, csak a nagyvállalatokra pozicionáltam 17 éven át. Tehát, nem kell aggódnod, dolgoztam a kiscégekkel is (a sajátom is az). Többet rólam: LinkedIn, Facebook, Twitter

Gyakori kérdések

Kinek való ez a program? – A Mentoring programom azoknak a cégvezetőknek való, akik éves szinten több, mint 50 M Ft forgalmat generálnak, egyedül végzik a marketing feladatokat, vagy segítséggel, de mindenképpen szükséges a marketing folyamataikat ügyfélszerzési folyamatokba rendszerezni. Ez jelenthet marketing tevékenységek átvilágítását és új ügyfélszerzési marketing stratégia meghatározását, majd annak a kivitelezését, de jelenthet néhány akut marketing probléma meghatározását és kijavítását is.

Mit jelent a garancia? – A termék garanciája egyértelmű. Szolgáltatások esetében garanciát kínálni komplex feladat, pláne ha nem egyforma iparágból valók a cégek, akiknek segíteni kell, továbbá a szolgáltatás sem egyforma és ezáltal az eredmények sem. Talán közelebb hozhatja a garancia kérdést néhány példa. Ahol ügyfélszerzés a cél magas termék vagy szolgáltatás díj esetében, ott a garancia valószínű az lesz, hogy minimum 1 ilyen ügyfelet fogunk szerezni a módszereim alapján. Máshol, ahol több, olcsóbb termék vagy szolgáltatás eladásának növelése a cél, valamilyen benchmark számot kell meghatározni és azt a többletet a program alatt muszáj behoznunk. Különben a mentoring program díját vissza fogom fizetni. Ezt egy együttműködési szerződésben rögzíteni is fogjuk.

Hogyan fogunk együtt dolgozni? – A PROGRAM ELEJE: Az első időszakban igyekszem megtanulni, mivel foglalkozik a céged, hogyan néz ki az iparág, mi a jelenlegi helyzet a marketingedben és mik a lehetőségek. Minden résztvevőről vezetni fogok egy naplót, amivel a haladást ellenőrizni tudjuk. Ebben az időszakban fogjuk beállítani a hatékonyságmérést és meghatározni a garanciáimat, hogy a te programod mindenképpen sikeres legyen. A PROGRAM ALATT: Az esetleges változtatásokat a marketingedben meg kell szerveznünk, amit vagy veled, vagy a marketingeseddel fogom kivitelezni. A kapcsolatunk lehet heti, de lehet havi rendszerességű, attól függően, mennyi időd van a marketingre, azaz a változtatásokra, amit be kell majd vezetni. Találkozhatunk személyesen, de természetesen telefonon és online is elérhető leszek. A program alatt megszervezem a Mastermind programot, amelyen minden tag részt fog venni. A PROGRAM VÉGÉN: A program vége felé biztosítani kell, hogy a marketinged a megtanult módszerek szerint működjön, mert csak akkor tudom vállalni a garanciákat. Át kell beszélnünk a jövőbeni kampányokat, hogy nélkülem is sikeres kampányokat tudjál kivitelezni. A végén kapsz oklevelet az elvégzett Inbound Marketing Akadémia képzésről, de ami fontosabb, kapsz egy új képet a marketingről és egy módszert, amivel sikeres lehetsz a marketing ügyfélszerzésben.

Miről szól az IMA távoktatásos képzés? – Inbound Marketing Akadémia professzionális távoktatás azoknak, akik nem tudnak több napos tanfolyamokon részt venni, de megismernék az inbound, a CRM és a revenue marketing haladó szintjeit. 4 online marketing rocksztár előadó, 25 videó, több mint 25 óra előadás, több mint 30 oktatási segédlet profi távoktatási portálon vár rád. Használhatod laptopon, de táblagépen és mobilon is.

Kiléphetek-e és milyen feltételekkel a programból? – Természetesen, igen. Az első hónapban rögtön ki fog derülni, hogy mennyire tudunk együttműködni. Ha az első 30 napon belül szeretnél kilépni, akkor az első befizetett összeget is visszafizetem neked. Ha a program bármelyik hónapjában szeretnél kilépni akkor a fennmaradó hónapok összegét nem kell kifizetned. A havi díjakat minden hó 1. előtt be kell fizetned utalással vagy KP.

Amennyiben egyéb kérdéseid vannak az Ügyfélszerzés mentor programmal kapcsolatban, akkor írj nekünk a kapcsolat oldalon keresztül. Ne félj, csak én fogom látni a leveledet és én fogok válaszolni rá.

Cselekedj most! 

Megrendelem

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Ügyfélszerzési mentor program kiscégeknek” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.