Menu
 

Ügyfélszerzési mentor

 

Ha kiscég tulajdonosa vagy és úgy érzed, hogy "marketing súgógépre" van szükséged, akkor jelentkezz a 6 hónapos mentoring programomba!

 
Megrendelem!

Az "Ügyfélszerzési mentor" programom célja: közvetlenül segíteni a kisvállalkozóknak abban, hogy marketing eszközökkel sajátítsák el a módszeres ügyfélszerzést


MENTORING

6 hónapon át, heti rendszerességgel megtanítalak marketinggel ügyfeleket szerezni.

KIVITELEZÉS

Nem gond, ha nincs megfelelő kiviteleződ, majd kapsz tőlem minden területre pár tippet.

TÁVOKTATÁS

Minden résztvevő ingyen megkapja az Inbound Marketing Akadémia távoktatást 170.000.- Ft értékben.

GARANCIÁK

Minden program résztvevője személyre szabott garanciákat kap a kitűzött célnak megfelelően.

JELENTKEZÉS

Ha érdekel a program, akkor olvasd el a részleteket.

HATÁRIDŐ

A program 6 hónapig tart, a jelentkezési határidő február 15. a program  március 1-én indul.

Úgy érzed, a marketinged jobban is működhetne?

Kevés az időd marketingre, nem tudod ellenőrizni a marketing projekteket, átvernek a marketing cégek és a sima képzések már nem hatékonyak? Úgy érzed melletted kell, hogy legyen valaki, aki megmutatja a helyes irányt, azonnali segítséget nyújt és eredményorientált? Ne keress tovább! JELENTKEZZ A 6 HÓNAPOS "ÜGYFÉLSZERZÉSI MENTOR" PROGRAMOMBA!

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"light","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__

Az Ügyfélszerzési mentor kisvállalkozóknak program elvégzése után:

 • képes leszel marketinggel módszeresen ügyfeleket szerezni
 • át fogod látni a marketing adta lehetőségeidet és könnyedén fogod maximalizálni az eredményeket
 • meg fogod érteni, hogyan lehet az értékesítést támogatni marketinggel
 • tudni fogod ellenőrízni a marketingesedet és/vagy a marketing kivitelező partnereidet
 • a modern marketing automatizálási technikák használatával több időd marad a családodra

Én leszek a mentorod 


2001 óta tanácsadóként és trénerként dolgozom, közben 2 évet multinacionális cégeknél töltöttem. 2011-ben az allegroup.hu-nál és 2013-ban a Grey Budapestnél.

Eddigi referenciáim:

TELECOM: Microsoft, Magyar Telekom, Vodafone, NOKIA, HP
PÉNZÜGY: Raiffeisen Bank, OTP Bank, Aegon, Allianz, CLB, Netrisk.hu
PHARMA: Sanofi-Aventis, Merck, GlaxoSmithKline, Bayer, Richter Gedeon, Teva Magyarország, AstraZeneca, Lilly
VEGYES: Sodexo, GE Lighting, DHL, UPC, Air France, Tele-Data, Office Depot, Syngenta, Schibsted, Sanoma Budapest, Inform Média and Lapcom

Igen, 17 év alatt leginkább multi cégeknek dolgoztam, de azért voltak KKV-k is, csak a nagyvállalatokra pozicionáltam 17 éven át. Tehát, nem kell aggódnod, dolgoztam a kiscégekkel is 🙂 (a sajátom is az). Többet rólam: LinkedIn, Facebook, Twitter


"Amikor megismerkedtünk, nem volt marketingesem, a cégemnek csak egy bemutatkozó
website-ja volt. Ma, Nebojsának köszönhetően, a marketing erős támogatást nyújt az értékesítésnek, amivel sikerült jelentősen növelnünk a bevételeinket!"
- Rézmány Attila, Cady Trade '95 Kft.


Az én céljaim ezzel a programmal a következők:

 • megtanítani a mentoring program résztvevőket a módszeres ügyfélszerzésre
 • megmutatni azt, hogyan kell kiválasztani, majd maximalizálni a marketing csatornák lehetőségeit
 • elmagyarázni, hogyan tudja a marketing támogatni az értékesítést
 • megtanítani a kisvállalkozókat, hogyan tudják ellenőrizni a marketingesük hatékonyságát
 • és hogyan ellenőrizzék marketing partnereiket, hogy azok ne verjék át őket
 • bebizonyítani, hogy a modern marketing eszközökkel gyorsabb és hatékonyabb lesz a munkájuk

Kérdések és válaszok

Kinek való ez a program?

A Mentoring programom azoknak a cégvezetőknek való, akik éves szinten több, mint 50 M Ft forgalmat generálnak, egyedül végzik a marketing feladatokat, vagy segítséggel, de mindenképpen szükséges a marketing folyamataikat ügyfélszerzési folyamatokba rendszerezni. Ez jelenthet marketing tevékenységek átvilágítását és új ügyfélszerzési marketing stratégia meghatározását, majd annak a kivitelezését, de jelenthet néhány akut marketing probléma meghatározását és kijavítását is.

Mennyibe kerül a program?

A Mentoring programom 6 hónapig tart és listaáron 160.000.- Ft+ÁFA / hónap díja van. Ha megnézzük azt, hogy a kezdő marketingesnek mennyi bruttó bért kellene fizetni, akkor maradjunk annyiban, hogy a mentoring program ennek kb. a feléért érhető el. Minden érdeklődővel szeretnék találkozni és átbeszélni azt, mire van szükség a dolgok megváltoztatására és akkor fogok ajánlatot tenni a programban való részvételre. A díj egységes minden résztvevőnek és nem változik havonta!

Mit kapok a pénzemért?

A 6 hónapos díjban benne van: 1) Inbound Marketing Akadémia távoktatás, melynek értéke 170.000.- Ft, 2) Személyes mentoring akár heti szinten. Ez történhet személyesen, telefonon, emailben vagy skype-on. 3) Külső, marketing kivitelező cégek, szoftverek és megoldások javasolása, 4) Havi riport az elvégzet és tervezett együttműködésünkről, 5) Online marketing stratégia meghatározása/kiegészítése.

Mit jelent a garancia?

A termék garanciája egyértelmű. Szolgáltatások esetében garanciát kínálni komplex feladat, pláne ha nem egyforma iparágból valók a cégek, akiknek segíteni kell, továbbá a szolgáltatás sem egyforma és ezáltal az eredmények sem. Talán közelebb hozhatja a garancia kérdést néhány példa. Ahol ügyfélszerzés a cél magas termék vagy szolgáltatás díj esetében, ott a garancia valószínű az lesz, hogy minimum 1 ilyen ügyfelet fogunk szerezni a módszereim alapján. Máshol, ahol több, olcsóbb termék vagy szolgáltatás eladásának növelése a cél, valamilyen benchmark számot kell meghatározni és az a töbletet, amit a program alatt muszáj behoznunk. Különben a mentoring program díját vissza fogom fizetni. Ezt egy együttműködési szerződésben rögzíteni is fogjuk.

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

A PROGRAM ELEJE: Az első időszakban igyekszem megtanulni, mivel foglalkozik a céged, hogyan néz ki az iparág, mi a jelenlegi helyzet a marketingedben és mik a lehetőségek. Minden résztvevőről vezetni fogok egy naplót, amivel a haladást ellenőrizni tudjuk. Ebben az időszakban fogjuk beállítani a hatékonyságmérést és meghatározni a garanciáimat, hogy a te programod mindenképpen sikeres legyen. A PROGRAM ALATT: Az esetleges változtatásokat a marketingedben meg kell szerveznünk, amit vagy veled, vagy a marketingeseddel fogom kivitelezni. A kapcsolatunk lehet heti, de lehet havi rendszerességű, attól függően, mennyi időd van a marketingre, azaz a változtatásokra, amit be kell majd vezetni. Találkozhatunk személyesen, de természetesen telefonon és online is elérhető leszek. A program alatt megszervezem a Mastermind programot, amelyen minden tag részt fog venni. A PROGRAM VÉGÉN: A program vége felé biztosítani kell, hogy a marketinged a megtanult módszerek szerint működjön, mert csak akkor tudom vállalni a garanciákat. Át kell beszélnünk a jövőbeni kampányokat, hogy nélkülem is sikeres kampányokat tudjál kivitelezni. A végén kapsz oklevelet az elvégzett Inbound Marketing Akadémia képzésről, de ami fontosabb, kapsz egy új képet a marketingről és egy módszert, amivel sikeres lehetsz a marketing ügyfélszerzésben.

Miről szól az IMA távoktatásos képzés?

Inbound Marketing Akadémia professzionális távoktatás azoknak, akik nem tudnak több napos tanfolyamokon részt venni, de megismernék az inbound, a CRM és a revenue marketing haladó szintjeit. 4 online marketing rocksztár előadó, 25 videó, több mint 25 óra előadás, több mint 30 oktatási segédlet profi távoktatási portálon vár rád. Használhatod laptopon, de táblagépen és mobilon is.

Kiléphetek-e és milyen feltételekkel a programból?

Természetesen, igen. Az első hónapban rögtön ki fog derülni, hogy mennyire tudunk együttműködni. Ha az első 30 napon belül szeretnél kilépni, akkor az első befizetett összeget is visszafizetem neked. Ha a program bármelyik hónapjában szeretnél kilépni akkor a fennmaradó hónapok összegét nem kell kifizetned. A havi díjakat minden hó 1. előtt be kell fizetned utalással vagy KP.


Ennyi idő maradt a program indulásig
A programban maximum 10 főt tudok fogadni, ezért ha komolyan gondolod, jelentkezz most!

74
Nap
12
Óra
19
Perc
36
Másodperc

Amennyiben vannak kérdéseid a programmal kapcsolatban, kérlek írj nekem a nebojsa@senpai.hu címre